Het team van Kaleidos Research bestaat uit zeven ervaren, enthousiaste en gedreven onderzoekers. Onze onderzoekers hebben inhoudelijke expertise en uitgebreide ervaring met een scala aan onderzoeksmethoden. Wij zijn betrouwbaar en flexibel, werken snel en leveren onderzoeksresultaten van hoge kwaliteit.

Evelien Boonstoppel, Onderzoeker

“Goed onderzoek begint met de juiste vraag.”
Lees meer >>

Ritha van den Burg, Vormgever

“Ik vind het een leuke uitdaging om consequent mooie en strakke publicaties op te leveren waar zowel opdrachtgever als onderzoeker blij mee is.”
Lees meer >>

Christine Carabain, Hoofd Onderzoek

“Kwalitatief of kwantitatief onderzoek? Deze keus is dus volledig afhankelijk van de onderzoeksvraag!”
Lees meer >>

Edith van Ewijk, Senior onderzoeker

“Ik doe het liefst kwalitatief onderzoek en ik schrijf graag voor verschillende doelgroepen: van wetenschappelijke studies tot journalistieke artikelen. Het mooiste is als je daartussen bruggen kunt slaan.”
Lees meer >>

Marije van Gent, Senior onderzoeker

“Veel organisaties ervaren evalueren als een noodzakelijke en vervelende last. Resultaten inzichtelijk krijgen en er achter komen hoe je je werk kan verbeteren is vaak enorm inspirerend en motiverend. Ik laat graag zien dat evalueren ook leuk kan zijn.”
Lees meer >>

Ries Kamphof, Onderzoeker

“In varietate concordia - eenheid in verscheidenheid.”
Lees meer >>

Timo Maas, Trainee onderzoeker

“Een van de belangrijkste uitdagingen voor de onderzoeker is het goed inzichtelijk maken van de resultaten voor het juiste publiek, dat is essentieel om het onderzoek ook in de praktijk tot verbeteringen te laten leiden.”
Lees meer >>